Metoda otpuštanja

 

Jedan dan me podsjetilo na nešto, prilikom razgovora kada sam mojem sugovorniku govorila o situaciji kako je apsurdno da se nekoga spominje tamo odakle je otišao, jer je to totalno nepotrebno u nekom kontekstu kako bi on ili kako je on to radio, ponašao se i slično. Da netko mora negdje biti tamo bi bio ili je bio u onom trenutku potrebnome.
Nadalje kada odete s jedne točke na drugu čemu ostavljati neku liniju kao poveznicu, zašto nesvjesno gubiti svoju energiju, pod time mislim energiju u vidu zaostalih misli koje pomažu potpirivati možda vama sada neke nepotrebne emocije. Okrećete neke nove stranice, koje nemaju potrebu bivati u prošlosti.
Lako je to napisati 😊
Dok si u nekoj situaciji, fokusiran na jedno ponekad je teško uvidjeti višestrukost iste.
Ako nekada osvijestite ovakvog tipa obrazac, postoje razni alati koji vam mogu pomoći.
Npr. Nekad ste negdje ostali nedorečeni, nekoj osobi u datom trenutku niste rekli onako iskreno kakvo vi nešto vidite, osjećate, složili ste se s nečim što vam nije odgovaralo ili se niste snašli u datom trenutku.
I na neki način nemate priliku to toj osobi ponovo reći jer možda više niste u kontaktu ili nikada vam se nije pružila prilika da porazgovarate na tu temu, jer iako je ta osoba u blizini nikada to nije moguće. A nekako vas to u mislima posjećuje, tišti vas, zaokupira.
Možete sve lijepo napisati na papir sa potpunom svjesnošću vaše namjere, a ona je da otpustite tu situaciju i osobu. Sve što vam padne na pamet napišite do zadnje sitnice, potrudite se.
Ovo radite za vas, ovo ne radite da biste ostvarili neku korist, ovo je otpuštanje nepotrebnih misli koje kroz pisanje osvijestite i ponovo proživite. A nakon toga možete spaliti taj papir, jednostavno baciti u vatru i dopustiti si da otpustite.
Nema tu čarolije da će se energetski desiti čudo pa čete s tom osobom u skladu živjeti, neće i to nije svrha toga. Ta osoba nastaviti će živjeti i dalje svoj obrazac i način života.

Ovo je metoda za promjenu vas samih. I da nema garancije da vam se neke situacije neće ponavljati, hoće jer samo vi ste ti koji spram određene situacije imate vlastiti stav i kako se ponašate.
Također, postoji još mnoštvo metoda koje su djelotvorne za one koji to traže.

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.